Aanvullen van jouw levensenergie en weghalen van blokkades in jouw energiesysteem

Magnetiseren werkt met de ‘universele’ energie die overal om ons heen is; via mijn handen geef ik deze door aan jouw lijf.

 

Hoe werkt magnetiseren?

Om jouw lijf zitten meerdere energielagen; dit is je aura.
Binnenin je lijf bevind zich (langs je ruggengraat) een kanaal waar de energie doorheen stroomt langs de 7 chakra’s. Deze chakra’s zijn energiepunten die in verband staan met lichamelijke en psychische processen. Het keelchakra bijvoorbeeld (blauw op de afbeelding) is verbonden met het keelgebied, de bovenkant van de schouders en ook met het vermogen om je te uiten. Een blokkade in het keelchakra is lichamelijk bijvoorbeeld te merken door gespannen nek- en schouderspieren. En als je geëmotioneerd raakt dan slaat dit vaak op je keel; het voelt alsof deze dichtgeknepen wordt en je stem klinkt anders.

Optimaal gezien kan de universele energie van buiten vrij door het kanaal stromen zodat er een energiekringloop ontstaat en er steeds ‘verse’ energie jouw lijf in komt en de ‘vuile’ energie afgevoerd wordt. Door bijvoorbeeld heftige gebeurtenissen en heftige emoties kunnen de chakra’s geblokkeerd raken. De energiestroom wordt hierdoor beïnvloed en als dit langere tijd aanhoud, kan dit leiden tot (lichamelijke) klachten.

De behandeling

Afhankelijk van jouw klachten zit je tijdens de behandeling op een stoel of lig je op een massagetafel. In beide gevallen hou je je kleding gewoon aan.
De voorkant van jouw lijf raak ik niet aan, de achterkant (rug, schouders, nek, hoofd) alleen als jij dat prettig vind.

Door de chakra’s en aura te behandelen worden blokkades weggehaald zodat de energie weer kan stromen. Het helingsproces van de bijbehorende lichamelijke en psychische processen kan beginnen.

Tijdens de behandeling kan je de overdracht van energie op verschillende manieren ervaren; ontspanning, warmte, tintelingen in handen en/of voeten en er kunnen emoties loskomen.

 

Jouw investering

€ 60,– incl. BTW. Een behandeling duurt 45 tot 60 minuten.