Mijn naam is Femke Bosma en ik woon met man en hond in Zeewolde (Flevoland).

Ik weet niet beter dan dat ik gevoelig ben voor sferen en emoties van anderen en dat ik mensen snel aanvoel. In 2000 heb ik een cursus magnetiseren gedaan, dit was een eerste bewustwording van hoe ik met die gevoeligheid kan omgaan en hoe ik met energie kan ‘werken’.

Aan de Hogeschool van Utrecht ben ik opgeleid tot Creatief therapeut Beeldende vormen. Een prachtig beroep en een super waardevolle opleiding waar ik veel kennis heb opgedaan over psychologie en therapie.

Een jaar of 5 geleden kwam ik in aanraking met de hologrammen en activaties van Janosh en ik was verkocht! De Energetische therapie zie Janosh ontwikkeld heeft, heb ik eerst zelf ervaren en ik was verrast door het krachtige effect hiervan. Dit heeft mij zó veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling dat ik zelf ook opgeleid wilde worden tot Energetisch therapeut.

In 2017 kwam Access Bars® op mijn pad. Dit is onderdeel van Access Consiousness; een geheel van technieken en methodes om los te laten wat niet meer bij je past en vrijer te kunnen denken en leven. Dit sprak me meteen aan en ik besloot de opleiding voor Access Bars® te doen.
Magnetiseren, Energetische therapie Janosh en Access Bars® vormen voor mij een mooi pakket met technieken die elkaar ondersteunen en aanvullen.

Na een intensief coachingstraject in 2016 weet ik dat het mijn roeping is om mensen te laten ‘zijn’. Ik wil anderen ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling om te kunnen zijn wie ze werkelijk zijn. Om zonder ballast door het leven te gaan en alles uit het leven te kunnen halen. In maart 2017 heb ik er daarom voor gekozen om parttime te gaan werken en de tijd daarvoor te hebben; zo is Zielestroom ontstaan.

Opleidingen en cursussen

  • Access Bars® Practitioner – Acces Consiousness, 2017
  • Energetische Therapie Master – Janosh, 2017
  • Energetische Therapie Evolved – Janosh, 2016
  • Basisopleiding Paranormaal Genezen – Marleen van Pelt en Aad Coers, 2000
  • Creatieve Therapie beeldende vormen – Hogeschool van Utrecht, 2009

 

Neem contact met mij op, ik help je graag!